Katse palloon!

Katse palloon!

Välineurheilu on aliarvostettu urheilun laji. Uusi tennishame motivoi, tuntuu kentällä hyvältä, on toiminnallisuuksiltaan lajiin sopiva ja näyttää kivalta.

Mutta nyt esittelen välineet, jotka oikeasti ovat tehneet omalle pelilleni todella hyvää. Nimittäin pallot.

Kesällä opettajan kentälle tuomat pallot tuntuivat niin hyvältä, että oli pakko käydä itsekin ostoksilla. Ja tunnustan: me siirryimme harjoituspalloihin.

Kuulemma etenkin miehillä on taipumus siirtyä liian nopeasti liian vaikeisiin palloihin. Eikä ylpeys kestä harkkapalloilla pelaamista.

Kaikki lyönnin perusasiat oppii kuitenkin harjoituspalloilla, ja uskallan oman kokemukseni perusteella sanoa, että ne oppii paremmin (nopeammin) kuin kovemmilla palloilla. Joten ainakin lajin aloittelijoiden kannattaa nöyrtyä ja kokeilla.

Tuota vihreätäpläistä käytetään junnutasolla kisapallonakin, joten ei se ihan vaahtomuovipallo ole. Ja omat taidot eivät vuoden harjoittelun jälkeen todellakaan ole sillä tasolla kuin juniorilla, jolle on laitettu maila käteen heti tuttipullon jälkeen.

Tuota oranssi-keltaista käytämme lämmittelypallona. Joskus, jos lyöntini on ihan hukassa, saatamme pallotella niilläkin, kunnes taas tuntuu sujuvan.

Parempi täplä pallossa kuin pallo hukassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s