Tennis on lomalaji(kin)

Tennis on lomalaji(kin)

Tenniksentäyteinen lomamatka (kahdeksana päivänä tennistä 1,5 – 2 tuntia päivässä) ja tenniksentäyteinen lomaltapaluu ovat siivittäneet minun joulunpyhiäni ja vuodenvaihdettani.

Täytyy sanoa, että tennis ja lomailu passaavat yhteen erittäin hyvin! Lähes jokaisesta etelän hotellista tai sen lähettyviltä löytyy tenniskenttä. Maila mahtuu matkalaukkuun, eivätkä pari putkiloa palloja, tennarit ja tennishame- ja toppi laukussa paljon paina.

Tennis on hyvää vastapainoa hyvinsyömiselle ja kello viiden GT:lle. Lisäksi liikkuessa saa oikein luonnollisen rusketuksen.

Meidän lomamatkamme suuntautui Sharm El Sheikhiin ja hotellillamme oli tenniskenttä. Kävimme siellä joka aamupäivä, paitsi yhtenä päivänä, jolloin olimme sukeltamassa merellä koko päivän.

Ekstraluksusta oli se, että kentällämme oli kentänhoitaja, joka siis oli paikalla aina, kun kenttä oli käyttöömme varattu. Hän haki meille palloja, eli toimi pallopoikana. Lisäksi hän oli tenniksenopettaja ja antoikin meille monia vinkkejä.

Hän myös pelasi välillä välillä meidän kanssamme, joten varsinkin mies sai kaipaamaansa kunnon vastusta, sillä minusta ei sellaiseksi ole. Vielä.

Tällä hetkellä minulla on tennismekon muotoinen rusketus, joka valitettavasti kyllä haalistuu nopeasti…

Lomalukemisena oli tietenkin myös tenniskirja, Andre Agassin elämänkerta, joka imaisi kyllä mukanaan. Suosittelen etenekin kaikille tenniksestä kiinnostuneille. Kun se oli luettu, aloitin Zlatanin elämänkerran. Eli urheilulukemisto jatkuu.

Lomaltapaluu sujui ”pehmoisesti”, sillä tenniskausi jatkui Qatarin tenniskisoja seuraamalla. Oma suosikkini oli Rafael Nadal, joka onneksi voittikin koko turnauksen. Olen aina ollut melko innokas penkkiurheilija, mutta tenniksestä saa kyllä pajon enemmän irti nyt, kun harrastaa lajia vähän itsekin.

Myös arkitennis on jo alkanut. Opettajan kanssa on treffattu kertaalleen ja pelaamassa olemme käyneet muutenkin jo muutamia kertoja.

Peliämme on nyt myös videoitu ja tarkoitus on, että laitan tännekin videosisältöä, kunhan saan opettajalta klippejä.

Hyvää pelivuotta 2014 teillekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s